BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Pages

Sunday, January 16, 2011

Saya suke maen bola jaring ,,,!!,,yeay,,,,


Assalamualaikum semue,,,hehehe,,,ape khbr semue,,(ececeh,,,muqaddimah)...ape khbr iman kwn2 hr ni,,
moge2 kite sma2 dpt menopup iman kite k,,, (^_^)..
ok,,,,acttly sy bru je blek dr maen netball dgn kwn2 td,,best2,,da lame x lompt2,,hehehe,,
cter sal netball ni,,,hehehe,,,dulu,,mse sekolah rendah,,sy sgt2 aktif dgn game ni,,,selalu jd wakil sekolah n daerah,,,tp skunk xda,,just maen untk kua kan peluh je,,,hehehe,,,,
sebut sal maen netball ni,,,sy lantik mak sy,,,Puan Sarimah Che Hamzah sbg idola sy,,heheh,cyg mak,,
mak sy seorang pemain bola jaring peringkat nasional sekaligus merangkap jurulatih netball,,,,mak mmg hebt lam game ni,,,dari sy umo 5 taon ag,,sy da pegi mrata tempat,,ikut mak time ade game,,,y best nye,,dpt dok hotel2 mewah,,makan tanggung,,,peh,,hehehe,,,smpai kan mak training netball kt N9,,uh3,,,seingat sy tiap2 hari rabu,sabtu n ahad,,,memg cm2 la tiap2 mgu,,,hehehe,sy jg pengikut setia mak,,heheh,,,sy bgga dgn mak,,,sbb,,ade 1 criter,.....

Mase mak ngandungkan adek y no3,,,iaiatu balqis,,mak ade game kat pulaupol,,lawan dgn pelatih2 polis perempuan,,,mase 2 mak hamil 5 bulan,,ade sekali 2,,mak terjath,,,trus terduduk,,abh sye???x yah ckp la,,trus g msok pdg,,,tgk keadaan mak,,y ajaibnye,,,mak xde pape,,,pendarahan pon x berlaku,,alhmdulillah..skunk adek sy 2,,sht2 aktif,,hehehe,,adeh,,satu2 nye adek pmpuan sy mmg tabik spring la kt mak,,,die sgt2 membanggakan sye,,,sy femes time kt sekolah rendah dulu pon sbb mak jadi jurulatih pade ckgu2 sye,,hehehe,,skaligus sy menumpang publisiti mak,,hahaha,,,,tp sy x mewarisi kelebihan mak,,adehhh,,malu sungguh,,,hehehe

p/s :mak,,tebaeklah,,,

4 comments:

dya adriza said...

wah!3~ main x ingat dunia kau ek?!

psst..buang la word verification kat bawah ni, nyemak je la huhu

Miecyber said...

Saya tak pandai langsung main bola jaring...

Kempen Tahun Kelawar

fiqa said...

to dya : ha??adehh,,xpndai la,,,cm ne???

fiqa said...

to miecyber :
hehehe,,sy pndai pon sbb tgok mk dok ajr org maen,,join skali lorrrrr,,hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...